Vinnerne av Storfiskern 2020 Juli

Juli har vært over en stund nå, de fleste er tilbake på jobb etter ferien, og vi avslører vinnerne av Storfiskern for måneden som var!

10. august 2020

Den største kvalifiserte ørreten innmeldt var det Eirik Janssen som tok, med sluk i Nordre Måsjøen. På respektable 700g ble det ny pers på stang:

«Fisken gikk på nesten i det sluken landet i vannet og reagerte umiddelbart med noen heftige byks over overflaten, men den satt heldigvis bra. Da den nærmet seg land skjønte jeg at det var en solid ørret jeg hadde på kroken. Definitivt ny ørret-rekord på stang for min del.»

Eirik’s vinnerfisk.

Jan-Erik Thrane tok den største ørreten på flue, en glupsk 488g han-ørret i Søndre Heggelivann, med en virkelig overraskelse i magen!

«Hadde ikke regnet med særlig aktivitet i midten av juli, men det var en del småfisk som vaket på vårfluer langs land i vindstille partier. En litt større fisk viste seg med et kraftig plask nær land, og tok maurflua etter kort tid. Selv om fisken kun var 5 hekto tung hadde den rester av en mus i magesekken!»

Jan-Eriks ørret med smak for smågnagere.

For de heldige som ble trukket ut var det to abborer som stakk av med seieren denne gang!

Robin Nguyen tok sin første abbor, ett flott eksemplar på 400g, i Ørfiske, vel uvitende at denne skulle virkelig gi uttelling!

«Første turen til Ørfiske, første turen til Nordmarka med stang, første turen med barnevogn, første turen med denne innlandsstangen. Masse kjent svette og nesten tårer på vei opp. Resulterte i første Abboren min faktisk, og påfølgende første innmelding av fangst hos OFA. Snakk om (fiske)lykke? Ga det mersmak for Oslomarka? Definitivt ja!»

Robins første abbor.

Jacob Stendals abbor tatt i Halssjøen, endte ikke bare opp med å bli premiert, men endte også opp med å bli den største fisken av alle vinnerne på 800g! Nesten synd denne ikke var en ørret!

Jacobs store abbor.

Vi gratulerer alle vinnerne med seieren, og håper andre får blod på tann nå, for disse fiskene burde det være mulig å slå nå i august? Vinnerne denne gang ble premiert med gavekort hos Nordisk Fiskeutstyr, henholdsvis 2000kr for største fisk, 1000kr for største på flue og det samme til de heldige som ble trukket ut.

For å være med i konkurransen meldes fangstene inn via vårt fangstrapporteringsskjema på hjemmesiden vår. Det er også viktig å sette seg inn i vilkårene for deltagelse, for denne måneden måtte vi dessverre diskvalifisere en større ørret som ellers ville ha stukket av med både fluepremien og premien for største generelt!

Del denne saken