Informasjon

Grasrotandelen

OFA er medlem i Frivillighetsregisteret og er dermed også med i Norsk Tippings Grasrotandel. Dette betyr at alle som tipper (se hvilke spill nedenfor) kan velge å gi 5% av sin innsats til OFA ved å opplyse om navn, organisasjonsnummer (970 193 049) eller printe ut strekkoden nedenfor og levere tippekommisjonæren.

Vi håper alle fiskere i Oslomarka, som også søker spenningen ved å tippe, gir sitt støttebidrag til OFA gjennom å gi via Grasrotandelen.

Vil du gi din støtte til OSLOMARKAS FISKEADMINISTRASJON?

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i OSLOMARKAS FISKEADMINISTRASJON!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

  1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
  2. SMS: GRASROTANDELEN 970193049 til 2020 (tjenesten er gratis).
  3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
  4. Norsk Tipping Mobilspill:
    Mer informasjon finnes på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.