Krepsing 2019

Oppstart salg av krepsekort er fra kl. 08.00 onsdag 31. juli. Det selges kort til Dikemarkvannene, Akerselva, Nøklevann, Fri-Elvåga og Rausjømarka.

19. juli 2019

Oppstart salg av krepsekort er fra kl. 08.00 onsdag 31. juli. Det selges kort til Dikemarkvannene, Akerselva, Nøklevann, Fri-Elvåga og Rausjømarka. Priser er som før, dvs: 150 for voksen og 50 for barn for Dikemarkvannene, Nøklevann, Fri-Elvåga og Akerselva. I Rausjømarka koster kortet 250 kr stk, og der er det et begrenset antall. Det selges kort fra anlegget frem til det er utsolgt. Kortene blir forsøkt fordelt litt utover sesongen. Sesongen varer ut august. Bankkort og Vipps går fint. Det selges også fiskekartbøker og fiskekort fra anlegget.

Heldigvis er det ikke påvist krepsepest i Oslomarka. Ta ansvar for å unngå å spre krepsepest hit. Krepsepest kan spres ved frakt av infisert vann, fremmed åtefisk og vått utstyr eller båter som kommer fra infiserte innsjøer. Det er dessverre påvist krepsepest i nærområdet rundt Oslo (så nært som i Langen, Vågvann og Mjærvann). Bruk derfor kun lokal fisk, kjøtt eller saltvannsfisk som åte, og vær sikker på at utstyret er helt tørt hvis det nylig har blitt brukt andre steder.

Del denne saken