Julegaven til den som har alt?

….bortsett fra OFA-kortet 2020! Vi håper vi har løsningen til de som ikke vet hva de skal kjøpe – eller ønske seg til jul: Årskort 2020 og Fiskekartboka!

29. november 2019

Vi lager en julepakke med fiskekort og Fiskekartboka til en godt rabattert pris på boka. Samtidig også en mulighet for å bare kjøpe Fiskekartboka med rabatt – 250 i stedet for vanlige 300 kr (+porto kr. 45). Fiskekartboka er en fin og nyttig bok for alle som kunne tenke seg å fiske – og ferdes – i Oslomarka. Her er det kart over hele området som dekkes av OFAs forvaltning, skjematisk oversikt over hvert vann, og en liten beskrivelse og bestandsestimering av alle de nesten 550 vannene. I tillegg er det generelle fisketips, lokal info som kan være nyttig i planleggingen av fisketuren din, og bilder av næringsdyr og alle fiskeartene som finnes i Oslomarka.

Julepakkene finner du i Nettbutikken.

I tillegg er det altså en første anledning til å kjøpe Årskort 2020 – OFAs fiskekort for Voksen eller Familie. Fiskekortsalget står for 70-80% av OFAs inntekter. Vi setter pris på den støtten vi får for å videreføre vårt arbeid i Oslomarka og Akerselva – så håper vi også at vi har hjulpet noen med julegavene i år!

Dette er selvsagt også en typisk julegave å kjøpe til seg selv! 🙂

 

 

Del denne saken