Fiskejenter i Marka arrangerer fiskekurs ved Åmotdammen!

Lørdag går det nye fiskekurset til Fiskejenter i Marka av stabelen! Ved flotte Åmotdammen øst for Lørenskog vil nyfikne voksne og barn få opplæring i sluk og spinnfiske. Kurset er rettet mot damer, men det er ingenting i veien med å ta med seg en kar på laget!

7. mai 2020

Kurset vil vare fra kl 11 til kl 14, og oppmøtet er ved Skihytta parkering, Hovelsrudveien 98. For de med bil er det skiltet til Skihytta fra Ahus. Man kan også ta buss til nærområdet, hvis en går av ved Ahus er det omlag 2km inn til møtestedet. Du melder deg på via Facebook her: Fiskeopplæring Ved Åmotdammen.

Fiskejentene har utstyr til låns, men ikke nok til alle, så hvis man har eget eller har mulighet til å låne av venner eller familie er det supert. På grunn av restriksjonene rundt koronasituasjonen vil det kun være 20 deltagere som får være med, så her er det førstemann til mølla!

Fiskejenter i Marka er som kjent ei gruppe som arbeider med å få flere kvinner til å fiske i Oslomarka. Som en del av dette arrangerer de regelmessige kurs og fisketurer rundt om, så hvis man ikke får plass på dette kurset så vil man få anledning senere! Følg med både her og på Facebook.

Del denne saken