Årets fiskekort er sendt ut!

Forrige uke gikk det ut 7 500 kort, med betalingsgiro til de som har kjøpt kort på den måten tidligere. Dersom du ikke har fått giroen, men gjerne vil ha et fint laminert fiskekort i lommeboka, så kan du kjøpe det i nettbutikken vår.

24. januar 2020

Det ser ut som det kan bli en tidlig vår – da gjelder det å være klar med nytt fiskekort! Mange kjøper OFA-fiskekortet elektronisk selvsagt, men akkurat som mange fortsatt helst vil lese en bok innbundet i stive permer, eller liker at det knitrer i papir når man blar om i Aftenposten – så er det mange som vil ha OFA-kortet laminert og fysisk i lommeboka.

Vi har sendt ut 7 500 kort til tidligere kjøpere nå i januar, men slike lister blir aldri helt feilfrie. Om du ikke har fått det i posten, men gjerne vil ha OFA-kortet ditt laminert og med fint bilde, kan du kjøpe det i nettbutikken vår https://www.ofa.no/butikk/. Da får du det tilsendt etter noen få dager, stemplet av oss. Vi har fortsatt pakker som inkluderer Fiskekartboka til en veldig god pris også.

Lav vintersol over golfbanen og Bogstadvannet

 

Helgen fremfor oss ser ut til å kunne bli fin for isfiske mange steder. Vi tok en tur til lavtliggende Bogstadvann like ved oss (145 moh). Der så det strålende ut nå, med fin is. Absolutt mulig å isfiske her i helgen – og mange andre steder i Marka også nå. Men vær varsom – som alltid!

 

Mot Bogstad Gård

 

 

Del denne saken