Publisert den 30. mai 2016

Liten oppdatering fra Nordmarka

Områdeansvarlig i Nordmarka nord var ute en liten tur denne helgen, han kan melde om høy vannstand i vannene, 12-14grader og mye vakaktivitet. Mygg, maur og døgnfluer i farta. I pausen fra båtpussen fikk han dratt opp en fin Ørret på 390g (k-faktor på 1,15 omtrent) og en abbor på rundt 300 i Vesle Sandungen.

 


Selv fikk jeg tatt meg årets første tur på lørdag og klarte å stramme opp en fin liten ørret (årets første i boks, skuldrene kan senkes). Min fiskekumpan på denne turen landet selvsagt 3 på rappen i den lille,flotte putten.

Flott fisk, har nesten litt fjellfisk over seg og dette så ikke ut til å være den minste der..


Søndag bar det avsted igejn, denne gangen til Lomtjern. Det var gode muligheter for fluevær denne dagen, og siden det hadde blitt meldt om flotte klekkinger flere steder i marka de foregående dagene hadde vi trua. MEN det ble med regn og 5-6 vespertina på vannet. Etter mye debatt kom vi frem til at det kanskje var tempraturen i luften som var det avgjørende, men de lærde strides så vi fant vel ikke løsningen på dette problemet med "fravær av klekking under bra forhold" denne gangen heller (skal sies at det lå en tjukk suppe av skall og annet fra lørdagens klekking og duppet langs land)


Det ble ellers tatt godt med fisk rundt omkring i OFA-land denne helgen, vi har nok flere flotte dager å se frem til. Husk å send inn fangstrapporter!

 

Mvh

Magnus

 

 

 

Kommentarer (0)Antall visninger (3475)

Forfatter: Magnus Nilsson

Kategorier: Artikler

Nøkkelord:

Vennligst logg inn eller registrer for å legge til kommentarer.

Arkiv